Huwelijk/Geregistreerd Partnerschap

Wanneer u uw relatie officiëel wilt maken, en u niet kiest voor een samenlevingsovereenkomst, kunt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan.

Bij huwelijk/geregistreerd partnerschap kunt u kiezen voor het wettelijk stelsel, ofwel de (beperkte) gemeenschap van goederen of voor het vastleggen van de onderlinge rechten en verplichtingen in huwelijksvoorwaarden/partnerschapsvoorwaarden. Dit doet u voordat u naar de burgerlijke stand gaat.

Het vastleggen van die huwelijkse voorwaarden/ partnerschapsvoorwaarden doet u in overleg met een notaris. De inhoud van de huwelijkse voorwaarden/partnerschapsvoorwaarden is niet alleen een kwestie van smaak.

Uw persoonlijke situatie speelt daarbij ook een belangrijke rol. Bijvoorbeeld: Heeft u een eigen bedrijf? Is er sprake van familievermogen? Een grote studieschuld? Kinderen? Welke wederzijdse rechten en plichten willen u en uw partner? Zijn er fiscale motieven?

Als onafhankelijk deskundig notariskantoor behartigen wij al meer dan 15 jaar de belangen van vele klanten.  Roes en De Vries Notariaat biedt een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten achteraf. U betaalt alleen voor de diensten die u daadwerkelijk van ons afneemt.

Vraag hier uw offerte aan of maak een afspraak met Roes en De Vries Notariaat voor informatie en persoonlijk advies.

  • Een toegankelijke notaris
  • Een eerlijk advies
  • Deskundig en ervaren