Levenstestament

Wanneer u door bepaalde omstandigheden niet meer in staat bent om zelf belangrijke beslissingen te nemen bent u niet alleen afhankelijk van uw naasten maar is ook heel belangrijk of zij namens u mogen handelen. In dat geval biedt een levenstestament uitkomst. Door ziekte of ongeval kunt u dusdanig beperkt raken dat andere mensen belangrijke beslissingen voor u moeten nemen. In een levenstestament legt u vast wie dat namens u mag doen, een persoon die u natuurlijk wel 100% moet kunnen vertrouwen. Zo regelt u de regie over uw leven en voorkomt u onzekerheid en onenigheid tussen de mensen van wie u houdt.

In het levenstestament benoemt u één of meerdere personen als gevolmachtigde die zich ontfermen over bijvoorbeeld uw bankzaken en het beheren van uw bezittingen. Ook kunt u in uw levenstestament vastleggen dat zij medische beslissingen voor u mogen nemen. Tevens kunt u vastleggen of zij uw jaarlijkse schenkingen aan een goed doel onder bepaalde voorwaarden wel of niet mogen doorzetten.

Wees voorbereid op de toekomst, dat is het doel van het levenstestament. Het geeft rust en kan u en uw naasten veel ellende besparen.

Bij Roes en De Vries Notarissen kunt u terecht voor advies en informatie over het opmaken van een levenstestament en de kosten die daarbij komen kijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een levenstestament. 

Als onafhankelijk deskundig notariskantoor behartigen wij al meer dan 15 jaar de belangen van vele cliënten. Roes en De Vries Notarissen biedt een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten achteraf. U betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Vraag hier vrijblijvend een prijsopgave aan.

 

  • Een toegankelijke notaris
  • Een eerlijk advies
  • Deskundig en ervaring