Fusie en splitsing

Fusies en splitsingen van bedrijven worden in de ondernemingsrechtpraktijk regelmatig toegepast. Het zijn transacties waarbij vermogensbestanddelen (onder algemene titel) overgaan van de ene partij naar de andere partij; bij een fusie houdt vaak één van de betrokken partijen op te bestaan.

Deze fusies en splitsingen worden veelal als complex ervaren. Dat kan een reden zijn om er niet aan te beginnen. Dat is jammer, want de juridische fusie en splitsing zijn prachtige instrumenten om uw bedrijf te herstructureren. U bent van harte welkom bij Roes en De Vries Notariaat voor passend advies dat aansluit bij uw plannen.

Als onafhankelijk deskundig notariskantoor behartigen wij al meer dan 15 jaar de belangen van vele klanten. Roes en De Vries Notariaat biedt een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten achteraf. U betaalt alleen voor de diensten die u daadwerkelijk van ons afneemt.

Wilt u meer weten? Vraag hier uw offerte aan of maak een afspraak met Roes en De Vries Notariaat voor informatie en persoonlijk advies.

  • Een toegankelijke notaris
  • Een eerlijk advies
  • Deskundig en ervaren