Wanneer u een bedrijf begint, kunt u bij Roes en de Vries Notarissen terecht voor zakelijk en juridisch advies. Uiteraard kunt u uw aktes voor een besloten vennootschap, maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap bij ons op laten stellen. En wij staan u niet alleen bij tijdens de start van uw onderneming.

Een succesvol ondernemer creëert zowel zakelijk als privé de juiste randvoorwaarden om zijn of haar ambities waar te kunnen maken. Het creëren van die randvoorwaarden is een doorlopend proces. Er komen immers regelmatig kansen op uw pad, met de daarbij behorende risico’s.

Het is van belang om de randvoorwaarden van uw zaken regelmatig tegen het licht te houden. De omstandigheden veranderen in de loop van de tijd, check daarom regelmatig of de contracten allemaal nog aan de eisen voldoen in het licht van gewijzigde omstandigheden, inzichten en wetgeving.

Dat hoeft u natuurlijk niet alleen te doen. Roes en De Vries Notarissen hebben gerichte kennis en bieden u persoonlijk advies over verantwoord en ondernemend zakendoen. Onze rol als sparringpartner reikt veel verder dan het traditionele notariaat. Hiermee kunt u uw voordeel doen én -belangrijker nog- veel ellende voorkomen, omdat wij u tijdig en kundig helpen om de zaken goed op orde te brengen.

Om een idee te krijgen van de kosten kunt u bij ons een offerte op maat aanvragen via ons online aanvraagformulier.

Wilt u meer weten over persoonlijk, verantwoord en ondernemend zakendoen? Of informatie ontvangen over notaristarieven bij het starten van een onderneming? Dan bent u van harte uitgenodigd om een vrijblijvende afspraak te maken met Roes en De Vries Notarissen.

 

  • Een toegankelijke notaris
  • Een eerlijk advies
  • Deskundig en ervaring